SamenLoop voor Hoop ook voor individuele wandelaars

185 Views

Op 8 en 9 september wordt er in het Horsterpark in Duiven gewandeld tijdens de SamenLoop voor Hoop. De opzet van de SamenLoop is dat je als team 24 uur in estafettevorm wandelt. SamenLoop voor Hoop De Liemers vindt het belangrijk dat iedereen een steentje kan bijdragen, ook als je niet in een team wilt of kunt lopen.

Wil je als individuele wandelaar deelnemen aan de SamenLoop ? Omdat je het een goed initiatief vindt, of omdat je zelf of in je omgeving met kanker geconfronteerd bent. Of omdat je iemand bent verloren aan deze ziekte en je die door te gaan wandelen wilt herdenken. Maar wil je je niet aansluiten bij een team? Meld je dan aan als individuele loper. Je bepaalt zelf wanneer je op 8 en/of 9 september wilt lopen en hoe lang je wilt lopen. Aanmelden kan op www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers.

Kaarsenzakken

Op zaterdagavond 8 september rond 22.15 wordt de kaarsenceremonie gehouden. Het wandelparcours wordt dan verlicht door kaarsenzakken. Op de kaarsenzak kun je een eigen boodschap schrijven of tekenen voor iemand die het nodig heeft of ter nagedachtenis aan iemand die je lief is. Kaarsenzakken zijn te koop via deliemers@samenloopvoorhoop.nl en kosten € 5,- per stuk.

SamenLoop voor Hoop de Liemers – 24 uurs wandelestafette

SamenLoop voor Hoop de Liemers wordt gehouden in het Horsterpark in Duiven. Je kunt als team mee wandelen, zodat er 24 uur lang minimaal 1 lid van het team in het parcours is. De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop gaat naar het KWF, 10% gaat naar het Braamhuis in Zevenaar. Meer weten www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers

Foto kaarsenzakken – Wandelparcours SamenLoop voor Hoop bij nacht

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).