‘Samenwerken staat hoog op mijn lijst’

370 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf. Vandaag Bregje Hoek, eigenaar van Restaurant De Stempel in Babberich.

Bedrijf?

“De Stempel bestaat sinds februari 2014. Sinds 1 augustus 2019 mag ik mezelf eigenaar noemen. Het is een kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid binnen en buiten. Voor de ouders hebben we borrelhappen, pannenkoeken, burgers, salades en meer. In De Stempel kunnen ook kinderfeesten, andere partijen, bruiloften en vergaderingen worden georganiseerd. De werkzaamheden zijn divers: ik ontvang en bedien de gasten. Daarnaast ben ik ondernemer en dat vergt ook energie. Ik wil graag innoveren omdat dat belangrijk is om het bedrijf op de kaart te zetten, in de tijd waarin we nu leven. Creatief zijn is mijn dagelijkse bezigheid.”

Vrije tijd?

“In mijn weinige vrije tijd ben ik graag samen met mijn man en spreken we af met vrienden en familie. Ook wandel ik graag met onze hond. Ik ben trots op mijn functie binnen het bestuur van het Schuttersgilde St. Jan Babberich. Daar verricht ik de taken als PR, marketing en voor een deel secretarieel.”

De Liemers?

“Ik ben een geboren Babberichse, altijd in contact geweest met De Liemers. Een fijne streek met openhartige inwoners, mooie wandelpaden en een rijk verenigingsleven.”

Mooiste plekje?

“Babberich is toch wel het mooiste dorp! Het weggetje van Babberich naar Oud-Zevenaar met uitkijk op de Sint-Martinuskerk is prachtig.”

De Liemers Helemaal Goed?

“Samenwerken staat hoog op mijn lijst! De Liemers Helemaal Goed vind ik een mooi initiatief om een grote groep mensen te betrekken met de Liemers. Door samen te werken bereik je zoveel meer. Ik wens iedereen een warm hart toe in deze bizarre tijd!”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!