Samenwerking Werkwinkel de Liemers en Landgoed Halsaf

219 Views

In maart 2016 is Werkwinkel de Liemers al een samenwerking met Landgoed Halsaf gestart in de vorm van dagbesteding bij De Koekfabriek en afgelopen zomer hebben ze ook het terras bij het landgoed gedraaid.
Werkwinkel de Liemers is opgericht door Jolanda Wouters en Bart Schrier. “In samenwerking met bedrijven zetten wij projecten op voor arbeidsmatige dagbesteding of werkervaringsplek om vandaaruit mensen naar werk te begeleiden.”

Afgelopen maanden zijn beide teams druk bezig geweest met de verbouwing van La Pazienza aan de Dorpstraat 86 in Babberich. Deze authentieke Italiaan is vanaf november al open, maar wordt op 13 december officieel geopend. Tussen 16.00 en 18.00 uur is er voor zorginstellingen en andere geïnteresseerde voor bijvoorbeeld dagbesteding de mogelijkheid om te komen kijken en in gesprek te gaan met Bart en Jolanda van Werkwinkel de Liemers.

De directe betekenis van La Pazienza is ‘geduld’ en dus ‘de tijd nemen’. “Wij nemen graag de tijd om je een fijne avond te bezorgen, maar ook de tijd om alles wat u deze avond gaat eten met zorg voor te bereiden. Bij Werkwinkel de Liemers werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die via deze weg weer een plek in de maatschappij krijgen. Zij zorgen overdag voor alle voorbereidingen, zodat we de gasten hier ’s avonds van dienst kunnen zijn met de lekkerste authentieke Italiaanse pasta’s en pizza’s”.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).