vrijdag, december 8, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeSfeerverslag van superleuke voetbalinstuif s.v. OBW
Array

Sfeerverslag van superleuke voetbalinstuif s.v. OBW

Op zaterdag 3 september jl. heeft er bij s.v. OBW een voetbalinstuif plaatsgevonden voor jongens en meisjes van 3 t/m 8 jaar uit Zevenaar.
Onder de bezielende leiding van heel veel vrijwilligers kregen de kinderen, die op deze instuif waren afgekomen, een 1½ uur durend programma voorgeschoteld. Tim Scholten zorgde voor de fantastische foto’s.
Als opening gingen de kinderen gezamenlijk met de spelers van OBW 1 onder muzikale begeleiding van het clublied het veld op.
Daarna werd er een groepsfoto gemaakt.
Veel Kleuters kregen voor het eerst een ‘echte voetbaltraining’ Onder leiding van Bart, Milan, Nick, Peter, Cas en Junior kregen ze op avontuurlijke wijze de eerste beginselen van het voetbal aangeleerd. Zo gingen ze auto rijden (= dribbelen) en zoveel mogelijk snoepjes verzamelen (ballen pakken). Natuurlijk mocht de partijspel op het einde niet ontbreken.
De groep Mini-F en F spelers deden in circuitvorm veel oefeningen met de bal, zoals Puntenschieten op echte leeuwen, Penaltyspel, Gatendoek & Pannavoetbal. Als afsluiting speelden ze een aantal wedstrijden.
Tijdens de instuif kregen de kids in de pauze iets te drinken (dat was wel nodig met deze inspanningen…)
Ook werden de kinderen geschminkt en konden ze gebruik maken van de springkussen. DJ Patrick zorgde voor de gezellige muziek.

Als afsluiting waren er voor de 3 winnaars van het puntensysteem een echte voetbal en kreeg iedereen een waterijsje, certificaat, een kortingsbon van Sporthuis Willems, een medaille en wat lekkers mee naar huis.
Dat de instuif zeer geslaagd was, bleek uit vele nieuwe aanmeldingen die wij hebben mogen ontvangen.
Hopelijk zien we de andere kinderen, die voor het eerst op de voetbal aanwezig waren, ook terugkeren en wie weet kunnen we ze dan na een tijdje ook als nieuw lid begroeten!

Wil jij ook voetballen bij s.v. OBW en een keertje komen kijken of oefenen? Neem dan contact op met s.v. OBW via voetbal@obw.nl of neem telefonisch contact op via 0316-525527.

Indien uw kind lid wordt van s.v. OBW ontvang u een waardebon ter waarde van een voetbalbroek en voetbalsokken & een echt s.v. OBW T-shirt.

Hierbij willen wij alle vrijwilligers, spelers OBW 1 en onze sponsoren Sporthuis WillemsKruitwagen KledingverhuurDe Griethse Poort Eten – Feesten – BowlenGemeente Zevenaar ontzettend bedanken voor hun bijdrage om deze voetbalinstuif mede mogelijk te maken.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties