Sinterklaas komt naar Didam

133 Views

In Meulenvelden wordt het op 18 november een echt kinderfeest als Sinterklaas in Didam aankomt. Met een heel gevolg zwarte pieten, die er natuurlijk weer een enorm grote puinhoop van maken. Want Sinterklaas heeft ze een opdracht gegeven en die hebben ze helemaal verkeerd begrepen. Gelukkig komt het uiteindelijk helemaal goed!

Drumfanfare St. Martinus Greffelkamp zorgt voor live muziek. Dirigent Harald Franken schreef speciaal voor deze middag Rockin Steamboat, een arrangement met allemaal leuke sinterklaasliedjes.

En dit is een belangrijk bericht voor alle Didamse kinderen: Je mag het niet verder vertellen, maar de zwarte pieten willen graag samen met jullie een dansje voor de Sint doen. In een filmpje op de Facebookpagina Gastvrij Didam zie je hoe het dansje gaat. De zwarte pieten zijn samen met de muzikanten van Drumfanfare St. Martinus al druk aan het oefenen. Doen jullie dat ook vast ?

De intocht van Sinterklaas wordt georganiseerd door Stichting Ondernemersfonds Gastvrij Didam, waar alle winkeliers in het centrum van Didam bij zijn aangesloten.

Sinterklaas ziet alle kinderen uit Didam en omgeving graag op 18 november in Meulenvelden. De zaal gaat open om 14.30 uur en de grote zwarte pietenshow begint om 15.00 uur. Na afloop van de show kunnen alle kinderen met sinterklaas of zwarte piet op de foto tijdens de Meet & Greet met de sint en zijn pieten.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).