Slim op vakantie met de bibliotheek

10 Views

Op vakantie of een dagje uit? Dan is er online van alles mogelijk. Boek een reis, zoek leuke activiteiten of gebruik apps. Veel mensen vinden dit lastig. Voor iedereen die (beter) wil leren werken met een computer, tablet of smartphone is er de cursus Klik&Tik in Bibliotheek Didam en Bibliotheek ‘s-Heerenberg.

In Didam leert Marian Schepers meer over online veiligheid. Marian heeft al computerervaring; ze mailt en gebruikt haar computer om te telebankieren. “Bij de cursus Klik&Tik ontdek ik steeds nieuwe dingen. Ik krijg veel goede tips en merk dat ik vrijer word.” De cursus bevalt Marian goed; je kan zelfstandig werken, maar er is ook interactie met anderen. Als je een vraag hebt, is er hulp van twee docenten. Dit zijn soms ook vragen die net niet in de online cursus aan bod komen.

De cursus Klik&Tik is gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om mee te doen. Klik&Tik is iedere maandag in Bibliotheek ’s-Heerenberg (13.30 – 15.30 uur) en iedere vrijdag in Bibliotheek Didam (10.00 – 12.00 uur). Meer informatie en aanmelden in de bibliotheek of via 0316-221184.

 

De bijgevoegde foto is gemaakt door de docent van de cursus: Petra Hanko. Marian Schepers is de mevrouw met het groene t-shirt.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!