Smaakvolsmaak neemt Vishandel van den Berg over

2508 Views

Een nieuwe naam met de vertrouwde kwaliteit en service. Zoon Robert van den Berg neemt samen met zijn echtgenote Mariska Vishandel van den Berg in Didam over van vader Toon. Die is trots dat Robert in zijn voetsporen treedt.

Op 1 februari vindt de overdracht plaats. Toon en Gabi van den Berg vinden het na 25 jaar (!) mooi geweest en gaan genieten van hun vrije tijd. De overname betekent meteen ook een nieuwe naam voor de kraam: Smaakvolsmaak. Een logisch wijziging omdat het bedrijf van Robert en Mariska al naar deze naam luistert. “Smaakvolsmaak is ons cateringbedrijf”, legt Mariska van den Berg uit. “Dat bestaat naast catering uit een foodtruck en sinds vorig jaar uit een kooklokaal annex klein restaurant in Loil. Deze uitbreiding zien wij als een nieuwe ‘smaak’ aan het rijtje van Smaakvolsmaak.”

Smaakvolsmaak opent de deuren van de viskraam op woensdag, vrijdag en zaterdag. Robert, van beroep zelfstandig kok, heeft zin in de nieuwe uitdaging. Hij tovert volgens Mariska graag met gerechten, waar vaak ook vis bij komt kijken.

“In een tijd waarin we gezond proberen te leven, past het eten van vis”, zegt Robert. “Wij blijven in de viskraam de bekende en populaire vissoorten aanbieden, maar schenken ook aandacht aan wat meer onderbelichte vissoorten. Een mooie uitbreiding is dat we als een traiteur ook kant en klare visgerechten met pure smaken gaan aanbieden. Die de klant thuis alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Eigenlijk behouden we dus al het goede en klassieke van de huidige viskraam, maar breiden we verder uit om onze klant nog meer te kunnen bieden. Daarbij blijft goed en deskundig advies erg belangrijk. Ons enthousiaste team komt graag met goede tips.”

FOTO
De eerste en tweede generatie in de ‘familieviskraam’ op een rij. Links Toon en Gabi, rechts Robert en Mariska.
Foto: Bas Weetink

3 reacties

 1. Theo Derksen

  Toon en Gabi, hartelijk dank voor alles en geniet van jullie welverdiende vrije tijd.
  Robert en Mariska, veel succes gewenst en fijn dat onze inwoners op de woensdag, vrijdag en zaterdag als vanouds een visje kunnen blijven halen bij de Diemse markthal.

 2. Martin hiddink

  Toon en Gabi, dank voor al die jaren van heerlijke vis en grote vriendelijkheid!!???Robert en Mariska all suc6 gewenst! Maar als jullie het dien als Gabi en Toon , wordt het een megasuc6!!!???

 3. Famillie j. schlief didam

  Toon en Gabi, bedankt! Voor alle lekkere visjes waarvan we hebben genoten, en de gezelligheid en service van jullie als uitbater. We wensen jullie alle goeds, en gezondheid voor de toekomst…. Robert en Mariska veel succes met jullie “nieuwe” uitdaging. Wij hebben er alle vertrouwen in.
  Gr,
  fam j. Schlief.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!