Snorkel je Fit!

94 Views

Afgelopen najaar is Duikteam Sub Aqua Libera gestart met ‘Snorkel je Fit’. Specifiek bedoeld voor senioren die willen leren snorkelen en/of conditie willen verbeteren. Aangezien we nog ruimte hebben voor meer cursisten, hierbij de kans om je alsnog aan te melden.

Snorkelen kan door iedereen aangeleerd worden waarbij onze instructeurs uiteraard rekening houden met ieders niveau. Je leert alle basistechnieken om b.v. tijdens een vakantie jezelf veilig en comfortabel op en onder het water te kunnen voortbewegen.
Je start met een proefles zodat je kan bepalen of het iets voor je is. Zo ja; dan gaan we door met een eerste serie praktijklessen en een theorieles. Het tempo tijdens de praktijklessen bepaal je in principe zelf. De instructeurs passen het lesprogramma daarop aan. Na de eerste serie lessen volgen nog extra lessen om je verder te bekwamen in het snorkelen maar ook om te werken aan je conditie.
Kortom; Wil je op je eigen tempo leren snorkelen of gewoon fit blijven, dan ben je bij de gezellige vereniging Sub Aqua Libera aan het juiste adres.

Om het extra aantrekkelijk te maken is de 1e maand GRATIS. Daarnaast ontvangen de 1e vijf aanmeldingen een GRATIS snorkelset (mits 1 jaar lidmaatschap). Kijk voor meer informatie www.subaqualibera.nl/snorkeljefit of mail naar snorkeljefit@subaqualibera.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!