Spannende Halloween-tocht door Loo

503 Views

Zaterdagavond 27 oktober is het weer zover, durf jij het aan om door de straten van Loo te zwerven tijdens de jaarlijkse Halloween-tocht? Dit jaar belooft het wederom heel spannend te worden. Nieuw: voor de kleintjes en de wat minder stoere wandelaars onder ons is er dit jaar ook een lief grappig Halloween- straatje wat echt niet zo eng is!

Op zaterdagavond 27 oktober tussen 19.00- en 21.00 uur  is er van alles te beleven in de straten en tuinen van Loo. Inwoners van Loo halen met veel enthousiasme alles uit de kast om er een griezelig en spannend feest van te maken, dus pas maar op want er gebeurt van alles in de straten van Loo deze avond. In de tuinen, schuren en struikgewassen is het niet helemaal pluis. Hoor je iets en zie je niets schrik dan niet want het kan maar zo zijn dat je op deze donkere avond opgeschrikt wordt door enge en griezelige figuren en spookjes.

Omwonenden van Loo, zoals Groessen, Westervoort en Duiven en natuurlijk ook van daarbuiten, zijn van harte uitgenodigd om ook dit jaar (weer) lekker mee te griezelen met dit mooie evenement. Kom je met de auto naar Loo, dan is er parkeerruimte bij ‘Zalencentrum ‘Berentsen’ waar ook de plattegrond met de spookadressen te verkrijgen is. Je mag verkleed komen natuurlijk, dat maakt het feest helemaal compleet. Iedereen is welkom!

Gratis warme chocolademelk voor de kinderen
Na deze tocht is er voor de kinderen tot en met twaalf jaar gratis warme chocolademelk in de Halloween zaal bij zalencentrum Wout Berentsen Loo met medewerking van. Drive-Inn Show ‘even Willy bellen’.

Halloween in ‘t café
Vanaf half negen tot ca. één uur is het Halloween-café bij Zalencentrum Berentsen geopend voor bezoekers vanaf 16 jaar, ook dit jaar verzorgt DJ Henri van Vossen de muziek deze avond.

Route en informatie
Via de Facebookpagina ‘Halloween Loo’ vind je de flyer met meer informatie over deze avond. Deze is te vinden op de Facebookpagina Halloween Loo.

Foto: Loo Lens Fotografie.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).