Stichting Actief Spijk viert 10-jarig jubileum

81 Views

Beste inwoners van Spijk,

Zoals de meeste van u wel weten is enkele jaren geleden het bronzen beeld van “de Steenfabrieksarbeider” met bijbehorende plaquette, dat op de Spijksedijk nabij het kraantje stond, gestolen.

Mede door de inzet van vele betrokkenen is het gelukt om in het voorjaar van 2016 een replica van het bronzen beeld in het dorpshart te plaatsen. De plaquette ontbrak echter nog en dat was jammer omdat het één geheel vormde met het beeld.

Door toevalligheden is het originele exemplaar van de plaquette tevoorschijn gekomen. Wij kunnen met trots mededelen dat de plaquette een plaats zal krijgen naast het beeld in het dorpshart. Deze plaquette willen wij op zondag 12 november graag onthullen.

Dit jaar viert Stichting Actief Spijk haar 10-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan willen we iets presenteren aan u allen. Wij laten u graag meereizen door iets waar we allen trots op kunnen zijn, ons prachtige dorp Spijk. En dat mag de hele wereld zien.

Wij nodigen u van harte uit om op zondag 12 november 2017 om 10:30 uur op het dorpsplein nabij het beeldje. Eerst zal de plaquette onthuld worden en daarna lopen we naar het dorpshuis “De Spieker” voor een kopje koffie en de bijzondere presentatie.

We hopen u allen op zondag 12 november te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Actief Spijk

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).