Stichting sport en Recreatie Wehl vindt in jong stel nieuwe uitbater

93 Views

Op 7 september aanstaande zullen de deuren openen van de vernieuwde bar in het Koningin Beatrixcentrum in Wehl. De uitbaters Els en Wil zijn onlangs, na vele jaren gastvrijheid, gestopt, waarbij waardering op zijn plaats is voor hun inzet en dienstbaarheid.

De nieuwe uitbaters zijn Annemarie Roos en Eef Bus. Velen zullen hen kennen van het Dorpsfeest Wehl en van Feestkoning, beiden zijn erg actief en betrokken in Wehl.

Bij nieuwe ondernemers hoort ook een nieuwe naam, Bar Time Out zal dan ook plaatsmaken voor BEA Bar & Events. 

 Het bestuur van Stichting Sport en Recreatie Wehl is erg blij met de nieuwe uitbaters. ‘Als bestuur vinden wij het fantastisch dat deze jonge ondernemers met frisse ideeën, in deze moeilijke tijd, het sportcentrum komen versterken. Daar zijn we heel trots op!’ zegt Vincent Weijers, voorzitter van Stichting Sport en Recreatie Wehl.

BEA zal een gastvrij en bruisend centrum zijn waar iedereen graag wil zijn!

We hebben tenslotte samen de maatschappelijke verantwoordelijkheid om de mooie voorzieningen in Wehl levendig te houden voor iedereen.

Opening

BEA opent haar deuren op 7 september aanstaande voor het publiek, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Voor meer informatie: www.barbea.nl

 

foto: links Vincent Weijers, Theo Kuiper, respectievelijk voorzitter en secretaris SSRW, rechts Annemarie Roos en Eef Bus, ondernemers

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!