Theater in de rijbak van voormalig manege Landsmaat in Groessen

241 Views
Bongerdbühne presenteert; “theater in de rijbak”
Na een succesvolle zomereditie middenin een fruitboomgaard in Groessen waar gedurende twee maanden elk weekend zeer bijzondere en intieme concerten en theatervoorstellingen plaatsvonden kondigt de organisatie van de Bongerdbühne nu met trots een nieuwe editie aan; Bongerdbühne de Manege.
In opnieuw een unieke locatie  die voor de gelegenheid is omgebouwd tot een sfeervol (en coronaproof) theater met de voor de Bongerdbühne zo kenmerkende, veilingkisten, biedt de stichting cultuurminnend Liemers een mooi uitstapje aan deze zomer. En zeer gevarieerd programma vol muziek en cabaret in de maanden juli en augustus. Voor ieder wat wils, inclusief de mogelijkheid tot het bestellen van een drankje en een lekkere borrelmand.
De bevlogen organisatoren bestaande uit een club van lokale muziek- en theaterliefhebbers met een professionele achtergrond in de culturele evenementenindustrie, zorgen wederom voor een afwisselend programma met o.a. Lara Leaves, The Flea-Pit, Piepschuim, Patrick Nederkoorn, Sven Ratzke en Firma Weijland.
Ga voor meer informatie over de Bongerdbühne, het programma en voor het reserveren van tickets naar www.bongerdbuhne.nl
https://www.facebook.com/bongerdbuhne
https://www.instagram.com/bongerdbuhne/

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!