Twente plat zaterdag 12 oktober in `s- Heerenberg

102 Views

Zaterdag 12 Oktober vindt er in `s-Heerenberg een regelrechte happening plaats. Dan namelijk komt revuegezelschap Twente Plat naar theater `t  Barghse Huus

voor een avondvullend programma met Twentse humor op z`n best. Onder het motto “ Lachen is gezond”  geniet het gezelschap in de regio grote faam met hun succesvolle optredens in Theater Amphion in Doetinchem en Schouwburg Het Musiater in Zevenaar. De organisatie is er dan ook trots op, dat het nu eindelijk gelukt is om deze heerlijke humorgroep ook naar `s-Heerenberg te halen. Want de voorstellingen van Twente Plat zijn een feest voor de lachspieren.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n illustere voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En zoals Mans de beveiliger, die alweer Het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die van harte anekdotes ophalen uit hun geboorte  dorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Twente Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op Zaterdag 12 Oktober komt de groep in Theater ` t Barghse Huus, Raadhuisstraat 3, `s- Heerenberg, telefoon 0316 223520.

De entreekaarten kosten € 12.50 per persoon en zijn vanaf heden al in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoon 074 3841718 en Uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling voor U klaar aan de kassa. ( Geen extra kosten). Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Kijk ook eens op www.twenteplat.com

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!