‘Uitzicht over de Rijnstrangen is uniek’

60 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Ton Panjer, 55 jaar en wonend in Zevenaar. Mijn bedrijf heet Studio Panjer.”

Bedrijf?
“In 1985 ben ik begonnen als lay-out zetter, een voorloper van DTP’er/grafisch vormgever, bij Drukkerij Rebers in Zevenaar. Daarna heb ik bij verschillende instellingen gewerkt als vormgever en ben in januari 1999 zelfstandig begonnen. Studio Panjer biedt een breed scala aan diensten, zowel in print als online: van magazines, logo’s, huisstijlen, verpakkingen en reclame tot uitgebreide websites en webshops. Dankzij mijn grote netwerk kan ik de juiste expertise inhuren en ben ik flexibel. Ik werk voor veel verschillende bedrijven: van lokale helden tot multinationals in binnen- en buitenland. Sinds een jaar of tien geef ik ook trainingen en cursussen over Adobe Photoshop, InDesign, Canva.com en webdesign. De cursussen geef ik door heel Nederland en daardoor ontmoet ik allerlei mensen: een welkome afwisseling van de reguliere werkzaamheden, die toch veel achter de computer plaatsvinden.”

Vrije tijd?
“Ik reis graag met de motor in binnen- en buitenland, brouw zelf bier en ben lid van het Zevenaarse Biergilde. Daarnaast houd ik van koken en ben ik nogal een geschiedenis-nerd.”

De Liemers?
“Ik ben geboren in Groningen, maar opgegroeid in Zevenaar. Ik ben hier geworteld en voel me er thuis.”

Mooiste plekje?
“Het Rijnstrangengebied. Het is een voorrecht om binnen tien minuten in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland rond te kunnen wandelen, fietsen of rijden. Het uitzicht vanaf de Ooysedijk over de Rijnstrangen is iets unieks.”

Liemerse partners?
“Sinds vorig jaar ben ik lid van MKB de Liemers. Ik heb klanten in heel Nederland en het buitenland, maar ik werk graag dichterbij. Ik heb een aantal vaste partners uit de buurt waar ik mee samenwerk: fotografen, drukkerijen, tekstschrijvers, programmeurs en marketingspecialisten.”

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!