Valentijnsdag met Liemerse High Tea en eigen videoboodschap

63 Views

Valentijnsdag is de ultieme dag van de Liefde. Een ideale dag om je geliefde mee te nemen op een romantische date of diner. Helaas is het door de huidige maatregelen niet mogelijk de deur uit te gaan voor een bezoek aan een restaurant of andere romantisch uitje op locatie.

‘Dokter Love’ Robert ten Brink doet het al sinds de jaren negentig: het bezorgen van een liefdesboodschap per video. Om in deze bijzondere periode de liefde een handje te helpen geeft ook Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen dit jaar op 14 februari een unieke mogelijkheid om je geliefde (culinair) te verrassen. Stuur nu jouw videoboodschap in voor jouw Valentijn en verras hem/haar met een mooie liefdesboodschap op 14 februari? Eet-Lokaal maakt een compilatie van alle ingezonden boodschappen en zorgt dat deze op Valentijnsdag via het Eet-Lokaal Youtube kanaal te zien zijn. Ondanks de coronamaatregelen kun je uiteraard wel thuis, in veilige setting, je geliefde verrassen met een romantische ontmoeting.

Verras jouw Valentijn met de heerlijke huisgemaakte en zeer complete High Tea van Eet-Lokaal! Deze High Tea bestaat onder andere uit: Hartige Groententaart, belegde broodjes, scones met Jam en Slagroom, chocoladetruffels, Valentines Bavarois, diverse taarten, liefdeshartjes en uiteraard enkele lekker smaken thee. Tevens kun je een de High Tea uitbreiden met een heerlijke fles Cava en/of een fles Appelsap, geperst van fruit van de eeuwenoude fruitbomen van het Landgoed Huis Sevenaer. Bestellen van deze High Tea is mogelijk  t/m vrijdag 12 februari 17:00u. De inhoud van de High Tea is per 2 personen (of een veelvoud hiervan) en kost € 45,= voor 2 personen. Hoe romantisch is het om tijdens deze High Tea jouw videoboodschap te tonen aan je geliefde.

Stuur jouw liefdesboodschap van max. 20 seconden, uiterlijk vrijdag 12 februari 17:00u naar info@eet-lokaal.com of via WhatsApp naar 06-27881173. Elke vrijdag tot 14 februari kun je jouw filmpje ook live opnemen in de binnentuin van Eet-Lokaal in onze speciale Liefdeshoek… Ook als je geen High Tea besteld kun je met behulp van Eet-Lokaal je geliefde verrassen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!