Van kleding naar kunst voor kleurrijkevrouwen

4 Views

Daar staan je dan met een dierbaar kledingstuk. Al zo vaak in handen gehad maar wegdoen kan je niet. Iedereen heeft wel zo’n kledingstuk wat je koestert maar wat niet verder komt dan bewaren.
Nu heb je de kans om dat eerst rompertje of dat festival hemd of je eigen eerste spijkerjack te verheffen tot kunst. In deze bijzonder worshop kom je met een kledingstuk en ga je met je eigen gemaakte kleding-schilderij de deur uit.

Twee passie volle workshop leiders helpen je in kleine stappen naar jouw persoonlijke kledingkunst. Chanine Krisman; Personal shopper en Stijlexpert en André Bikker; Beelden Kunstenaar, docent, Creatief trainer en eigenaar van De Schilderschool nodigen je uit op 16 oktober 2021 om in twee uur jezelf te verassen en een heerlijke tijd te hebben met leuke kleine groep van maximaal 10 personen. Je kan starten om 11.00 en om 14.00 uur. Meer informatie op
www.stijloppeil.nl of www.schilderschool.info via deze sites kan je je ook aanmelden.

Met haar kenmerkende energie en positiviteit helpt Chanine op geheel eigen wijze vrouwen hun eigen kledingstijl te vinden en dichter bij zichzelf te komen. Haar filosofie? Kleding is niet zomaar een omhulsel, maar een vorm van non-verbale communicatie. De juiste outfit geeft je een goed gevoel en zelfvertrouwen, maar is ook een manier om de wereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat, als mens én als ondernemer. Vanuit dit perspectief zal ze ook tijdens deze workshop helpen vormen geven en adviseren. André Bikker heet je welkom in De Schilderschool waar hij al 13 jaar les geeft in tekenen en schilderen. Van uit zijn materiaal en kleurenkennis neemt hij je mee in de wereld van verf, penselen en schilder doeken. Voeg daar je eigen kleding stuk bij en combineer dit met inspirerende voorbeelden en je verbaasd je zelf.

Samen slaan zij in de workshop ‘Van kleding naar kunst’ een brug tussen de persoonlijke beleving van vrouwen en kleding naar kunst. Een leuke manier om een mooi aandenken te maken. Kunst voor boven je eigen bank. Meer achtergrond informatie over de twee workshop leiders staat op hun beider websites.
De workshop wordt twee keer gegeven en heeft een maximum van 10 deelnemers die mee kunne doen in volgorde van opgaven. Meer informatie op
www.stijloppeil.nl of www.schilderschool.info via deze sites kan je je ook aanmelden.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!