Van weekendje weg tot wereldreis

14 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of
medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Dorien den Balvert. Ik woon in Groessen. Mijn bedrijf heet The Travel Club.”

Bedrijf?
“The Travel Club bestaat al meer dan vijftien jaar. Ik geef advies en regel van alles wat te maken heeft met reizen, van een weekend weg tot een wereldreis. Het is een proces wat ik samen met mijn klanten doorloop: beginnend bij een oriënterend gesprek wat betreft de bestemming. Indien gewild, help ik bij het inchecken op de dag van vertrek en heb nog een moment van contact met de klant na afloop van de reis. In dit proces maak ik altijd een afspraak bij de klant thuis. Het is een geweldig vak, omdat ik mijn passie voor reizen en het waardevolle contact met mensen kan combineren. Helaas is het nu een erg moeilijke tijd door de reisbeperkingen. Toch houd ik de moed erin. Ik verwacht dat er veel mooie reizen zullen komen in de toekomst.”

Vrije tijd?
“Zelf ga ik natuurlijk graag op reis, van een paar dagen in Zuid-Limburg tot een safari in Zuid-Afrika. Verder fiets, wandel en lees ik graag.”

De Liemers?
“Ik woon er bijna mijn hele leven. Zowel mijn zakelijke als sociale leven speelt zich hier af.”

Mooiste plekje?
“Ik fiets of wandel bijna dagelijks over de dijken in het Rijnstrangengebied. Dat blijft fantastisch.”

Lokaal werken?
“Mijn klanten gaan tijdens de vakantie juist even weg uit de Liemers, om bij thuiskomst weer te waarderen hoe mooi dit gebied is.”

Dorien Den Balvert

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!