Vermeer workshop van SeniorWeb in Bibliotheek Montferland

8 Views

Ontdek Vermeer in Bibliotheek Didam

 

Vanuit je luie stoel met je neus bovenop Het melkmeisje? Het leven van Vermeer ontdekken? Of zelf je ideale tentoonstelling samenstellen? Dat kan allemaal via de website van Het Rijksmuseum. In een workshop in Bibliotheek Didam laat een specialist van SeniorWeb Montferland zien wat er allemaal mogelijk is.

 

Ga op samen op een virtuele ontdekkingstocht bij de workshop ‘Ontdek Vermeer online’. De gratis workshop is op Donderdag 11 mei van 14.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Didam, Waverlo 1. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek om mee te doen.

 

De workshop is één van de activiteiten in bij de tentoonstelling Dichter bij Vermeer in Bibliotheek Didam. Tot en met Woensdag 17 mei staat een kabinetje met vier replica’s van schilderijen van Vermeer in de bibliotheek.

 

Dichter bij Vermeer is een programma van het Rijksmuseum met als doel om kunst naar mensen te brengen voor wie een bezoek aan het museum niet vanzelfsprekend is. Het is een samenwerking met Philips, de Elisabeth Art Foundation/Rijksmuseum en Pon.

Meer informatie: www.bibliotheekmontferland.nl/vermeer

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!