‘Verschillende werelden in de Liemers’

67 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Mike Peters. Ik woon sinds 1973 in Zevenaar en sinds 2015 werk ik bij de Ogtent in Duiven. Ik ben administratief medewerker en houd diverse overzichten bij, variërend van personeelslijsten tot verjaardagskaarten.”

De Ogtent?
“Ik werk in een klein team: dat maakt het werk speciaal. Je krijgt alle aspecten bewust mee. Je mag meedenken, uitvoeren en nieuwe projecten aandragen. Je krijgt vrijheid, zonder dat je directe verantwoording in de uitvoering moet afleggen. Elkaar informeren en de stand van zaken weergeven is dan belangrijk. Bepaalde taken zijn soms zo vanzelfsprekend, dat ze pas opvallen als ze niet meer (door mij) gedaan worden.”

Vrije tijd?
“Sinds 1986 ben ik lid van basketbal vereniging Basketiers’71 in Zevenaar. Ik verricht hier diverse werkzaamheden, van de op- en afbouw van de zaal tot taken die bij het bestuur horen.”

De Liemers?
“Ik ben hier geboren en opgegroeid. De afwisseling in natuur, steden, dorpen en diverse mensen maken elk stukje anders. Binnen enkele kilometers ben je op een totaal andere plek. Van water en natuur tot winkels en terrasjes. Je hebt verschillende werelden in de Liemers.’

Mooiste plekje?
“De wijk waar ik ben opgegroeid: ’t Stegeslag in Zevenaar. Ik woon er nog met mijn moeder en tweelingbroer. Niet de schoonheid van de natuur maakt het mooi, maar de buurtbewoners, de helpende hand die altijd wordt geboden zodra het nodig is. Dat geeft een soort rust. Het leven is beter als je het niet alleen hoeft te doen.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!