VOCAL GROUP QOORIEUS uit Zevenaar op filmhuis podium

49 Views

Muziek die meer is dan de juiste noten zingen. Qoorieus zingt ‘Pluk de dag’. Een programma dat u meeneemt door zeer gevarieerde muziek die op een theatrale manier wordt gebracht. Deze groep zingt al 10 jaar met veel plezier en enthousiasme a capella nummers. Qoorieus staat garant voor plezier in muziek! Zo 17/12 11:00u.

Ook de volgende films worden gedraaid in Filmhuis Zevenaar:

DIE GÖTTLICHE ORDNUNG volgt precies het motto van de vrouwenbeweging uit die tijd: het persoonlijke is politiek. In 1971 hadden de vrouwen in Zwitserland geen stemrecht. De zo bedeesde Nora laat een pony knippen, koopt een strakke spijkerbroek en krijgt hoe langer hoe meer volgelingen in het dorp. Heerlijk tijdsbeeld, met die kleding en decors, maar het is echt Zwitsers en dus ook wat conventioneel voor een film over rebellie. Za 16/12 en wo 20/12 20:15u en wo 20/12 14:30u.

DAVID HOCKNEY AT THE ROYAL ACADEMY OF ARTS. Gewoon op het witte doek van het Filmhuis een topexpositie zien. De zeer vitale 80-jarige Hockney, die in de film ook zelf aan het woord komt, schildert nog iedere dag actueel en onverschrokken en is een van de meest vooraanstaande kunstenaars van Groot-Brittannië. De film biedt een meeslepende, filmische reis langs de kunst van David Hockney en zijn persoon. Zo 17/12 20:15u.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).