Voetbalinstuif 2020 OBW groot succes!

61 Views

Afgelopen zondag 6 september met een klein zonnetje erbij was daar weer de jaarlijkse instuif. Zoals voorgaande jaren was het aantal aanmeldingen groot, echter dit jaar was het helemaal een super instuif… de voetbalinstuif zat VOL! Maar liefst 130 kinderen hebben een super leuke sportieve ochtend gehad.

Denkende ook natuurlijk aan de richtlijnen die wij moeten hanteren, heeft sv OBW besloten om een beperkt aantal kinderen mee te laten doen ( max 130 kinderen ). Echter bleef het hier niet bij, zo’n 25 kinderen zijn nog aangemeld en hiervoor is een proeftraining aangeboden.

Achter de schermen werd hard gewerkt om deze ochtend vlekkeloos en volgens RIVM richtlijnen perfect te laten verlopen; de voetbalinstuif crew, bestaande uit ouders, jeugdtrainers, eigen jeugd trommelde zich in alle vroegte op en gingen aan de slag, spellen werden uitgezet, linten werden gespannen, verschillende partytenten werden opgezet en zo begon de instuif!

Daar kwamen alle 130 kinderen met hun ouders het veld op, iedereen op gepaste afstand achter het uitgezette lint: het is voetbaltijd voor de kids! Want bij OBW voetballen kinderen zelf 😉

In 2 uur tijd hebben we kinderen zien springen, lachen en vooral genieten van deze ochtend, broodje knakworst en een lekker ijsje na, op naar het einde van de instuif.

De grote penaltyfinale! Wederom onder leiding van “onze” eigen Jordy Rondeel, we kunnen nu best spreken van onze Jordy, deze jonge talentvolle keeper en tevens hoofdscout jeugd keepers voor De Graafschap ( Komt uit voor Top Oss, één jaar gehuurd van De Graafschap ) kwam deze ochtend weer bij ons OBW. Bij het nemen van de penalty’s stonden jeugdkeepers van De Graafschap, PSV en OBW in de goal. Jordy sprak de kinderen nog toe met leuke en belangrijke woorden en uiteraard was daar even een fotomoment voor de kinderen die dat wilde.

OBW mag tot nu toe meer dan 30 jeugdspelers verwelkomen, ontzettend leuk, welkom!

Deze toffe instuif is onder leiding van veel enthousiaste vrijwillers weer tot stand gekomen en in het bijzonder door Tonnie Kaal, eigenaar van de Griethse Poort ( Eten-Feesten-Bowlen ). Iedereen bedankt en het allerbelangrijkste blijft toch wel, blijf gezond! Samen houden we corona op afstand, samen zijn wij OBW, GO!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!