Volksuniversiteit gaat weer van start!

36 Views

Met een gevarieerd programma van onder andere taal, literatuur en kunst opende Kunstwerk! Volksuniversiteit maandag 8 juni jl. opnieuw haar deuren op de nieuwe locatie in de Turmac Cultuurfabriek en in Het Musiater. De Volksuniversiteit heeft een compleet vernieuwde aanpak en élan.

Wie op de Kunstwerk! website een kijkje neemt, kan zich naast de bekende cursussen als Engels, Frans, Spaans of culinaire cursussen nu ook inschrijven voor een workshop Modernisme of Literaire verkenningen. Het is een voorbeeld van hoe de Volksuniversiteit van plan is om beter naar de trends te kijken en nog dichter aan te sluiten bij de interesses van de doelgroep in de Liemers. Kunstwerk! weet uit onderzoek dat de inwoners meer dan gemiddeld leergierig zijn en belangstelling hebben voor wat er in de wereld speelt. Aan die behoefte wil de Volksuniversiteit tegemoetkomen.

De succesvolle cursussen, die in het verleden altijd voor volle lessen zorgden, zoals fotografie of TaiChi, staan ook weer op het programma. Cursisten die eerder al graag naar de Volksuniversiteit in Zevenaar kwamen, moeten dat vooral kunnen blijven doen. Kunstwerk! staat voor een kwalitatief goed en gevarieerd aanbod en wil een educatief centrum zijn voor álle bewoners van de Liemers.

Voor meer informatie en inschrijvingen kijk op www.liemerskunstwerk.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!