Voorbereiding eerste heilige communie 2021

22 Views

Gewoonlijk ontvangen (ouders of verzorgers van) kinderen in groep 4 aan het begin van het nieuwe schooljaar via de school van hun kind een uitnodiging om deel te nemen aan de Eerste Heilige Communie. De coronapandemie maakt dat alles wat anders verloopt.

Nu er wat versoepeling is en van kerkelijke zijde ook toestemming is gegeven, starten we binnenkort met de voorbereidingen voor de Eerste Heilige Communie, een bijzonder feest voor de kinderen en hun familie. Op woensdag 7 april a.s. is er om 19.00 uur in de Andreaskerk in Zevenaar een avond gepland voor ouders en verzorgers van de aangemelde communicanten. Tijdens deze avond ontvangen zij alle informatie over het voorbereidingstraject dat hun kind zal afleggen voordat het de Eerste Communie ontvangt. Alles uiteraard met inachtneming van de coronaregels.

Wilt u ook uw kind(eren) aanmelden, ga dan naar onze website www.rkliemers.nl. Middels het aanmeldformulier op de website (onder Actueel) kunt u uw kind(eren) opgeven. Of neem contact op met het centraal secretariaat van de parochie.

Wij vragen u het aanmeldformulier zo spoedig mogelijk te retourneren aan:
Centraal secretariaat
T.a.v. Eerste Heilige Communie 2021
Kerkstraat 2, 6901 AB Zevenaar
Telefoon: 0316-523468 (op werkdagen van 9.30-12.30 uur)
E-mail: secretariaat@rkliemers.nl

Na aanmelding ontvangt u binnen drie werkdagen een bevestiging en een uitnodiging voor de bovengenoemde ouderavond. Mocht u geen bevestiging ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op. Het pastoraal team kijkt uit naar uw aanmelding!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!