Vrijheidsdagen Gelderland

15 Views

De Gelderse Vrijheidsdagen 2023 zijn van start!

 

Net als vorig jaar organiseren Gelderse bibliotheken van maart tot en met september 2023 weer diverse Vrijheidsdagen. In heel Gelderland wordt zo stil gestaan bij vrijheid.

 

Leven in vrijheid is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk dat iedereen zich bewust is van onze vrijheid en de waarde daarvan. Daarom vieren we in 2023 de vrijheid in provincie Gelderland door Vrijheidsdagen te organiseren. Het is belangrijk stil te staan bij hoe wij met elkaar samenleven en onze vrijheid borgen voor de toekomst.

Op 21 juni is er een Vrijheidsdag in Bibliotheek Didam. Er zijn twee interactieve workshops met als thema Vluchten&Vrijheid. Wat betekent het om te vluchten en wat om in vrijheid te leven? De activiteiten zijn gratis toegankelijk. Meer informatie komt later dit jaar op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekmontferland.nl.

De Gelderse Vrijheidsdagen maken onderdeel uit van het programma ‘Gelderland in Vrijheid’ en worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Erfgoed Gelderland en Rijnbrink.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!