Vrolijke avond Folkcafé de Liemers

119 Views

Vrijdagavond  11 mei zal een vrolijke, maar ook erg mooie avond worden in het folkcafé.

Hans Elzinga begon begin jaren tachtig met het maken van eigen muziekstukken. Daarna is hij met andere gaan spelen, maar eind vorig jaar heeft hij dit weer opgepikt. Nu met de technische middelen die er toen nog niet waren zoals een loopstation en andere effecten. Het resultaat is een mix van meditatieve stukken en wat stevigere americana. Muziek om bij weg te dromen.

 

Mannen In De War (MIDW) spelen pop, folk-pop en pop bewerkingen van nummers van o.a. Mumford and Sons, Eddie Vedder, Metallica en Mark Knopfler. Niet dat ze in de war zijn, maar ze kwamen erachter dat de nummers die ze mooi vinden en graag spelen, vaak gaan over mannen die in de war zijn. Dit alles doen zij akoestisch en begeleiden zichzelf op accordeon, gitaar, banjo, ukelele, contrabas, glockenspiel, kickdrum en ander ritmespul.

 

RemmiDemmi is ook van de partij. Vincent Gal en de broers Paul en Pascal Mulder zijn drie door de wol geverfde muzikanten. Elk op hun eigen gebied. Samen spelen ze blues, rock ’n roll en rootsmuziek. Dit doen ze op slagwerk, gitaar, bluesharp en zang. Een dergelijke kleine bezetting zorgt voor een muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn.

 

Folkcafé de Liemers is te vinden aan het Remigiusplein 9 te Duiven. De zaal gaat om 20:00 uur open. De toegang is gratis.

www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!