VTC Tulpencursus Hockey Instuif bij Hockey Vereniging Zevenaar

17 Views

Voor jongens en meisjes uit Zevenaar en omgeving organiseert Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ) ook dit jaar de VTC Tulpencursus Hockey Instuif. Tijdens deze jaarlijkse, drukbezochte en sportief gezellige introductiecursus kunnen kinderen, die dit jaar 5 jaar of ouder worden, vrijblijvend kennismaken met de hockeysport.

De Tulpencursus bestaat uit drie trainingen op de zaterdagochtenden van 21 en 28 maart en 4 april, telkens van 9:30 tot 10:30 uur. In verband met de verwachte toeloop is het verzoek aan een ieder die wil meedoen, om ongeveer 15 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn bij het clubgebouw van HVZ op Sportpark Hengelder. Mede dankzij onze sponsoren is deelname aan de Tulpencursus kosteloos.

Traditiegetrouw zorgt HVZ voor gezellige ochtenden, waarbij veel te doen zal zijn op en langs de hockeyvelden. Onder de enthousiaste begeleiding van spelers van het eerste Heren- en Dames hockeyteam worden de kinderen spelenderwijs een aantal beginselen van het hockey bijgebracht. Bovendien kunnen ouders en kinderen zien hoe de huidige HVZ-jeugd zich in teamverband met de hockeysport vermaakt. Op de derde zaterdag is er voor de ouders de gelegenheid de uitdaging aan te gaan om zelf de hockeystick ter hand te nemen om te ervaren wat hockey is. Heb je geen hockeystick? Geen probleem, want tijdens de Tulpencursus kun je die lenen. Word je na de Tulpencursus lid, dan ontvang je een waardebon voor een gratis hockeystick.

Meedoen? Meld je aan via tc-jeugd@hvz.info of kijk op www.hvz.info.

Fotobijschrift: Tijdens de Tulpencursus maken kinderen spelenderwijs kennis met hockey. Foto: Mirjam Fotografeert.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!