Walk&Talk bijeenkomst met gastspreker Heidi Schut

13 Views

Bibliotheek Montferland organiseert een Walk&Talk bijeenkomst op woensdag 22 september 2021 van 10:00 – 12:00 uur in Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. In deze Walk&Talk is Heidi Schut van Praktijk Mĕilì gastspreker. Heidi is Lichaamsgericht Energetisch Therapeut en Begeleider Systemisch Werk. Waar ben je naar op zoek? Weet je wat je wilt of vind je het lastig?
Welke blokkades ervaar je? Het wordt een inspirerende bijeenkomst die wellicht tot nieuwe inzichten leidt in de zoektocht naar werk.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt  voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.

Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is verplicht via de website www.bibliotheekmontferland.nl,  per mail info@bibliotheekmontferland.nl of telefonisch 0316-221184

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!