‘We zijn in de Liemers te bescheiden’

233 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Anouk de Valois, woonachtig in gemeente Duiven. Mijn bedrijf heet Anouk@Work BV.”

Bedrijf?

“Bijna vijftien jaar geleden ben ik begonnen met @Work Uitzendbureau waar ik als bemiddelaar vraag en aanbod bij elkaar bracht op de arbeidsmarkt van de Liemers. Ik was toen nog nieuw in deze regio en kende niemand. Om snel een netwerk op te bouwen van werkgevers ben ik veel vrijwilligerswerk gaan doen bij ondernemersverenigingen en andere initiatieven. Daar heb ik me verder ontwikkeld, ook op andere vlakken. Soms was het heel ander werk dan bij het uitzendbureau, maar supertof! Het uitzendbureau zelf is niet meer actief, want ik heb mijn kansen op een ander vlak gepakt. Ik ben verder gegaan als Anouk@Work. Wat ik precies doe? Je kunt denken aan belangenbehartiging, organisatie van evenementen, het werven van medewerkers en het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mijn agenda is altijd goed gevuld en mijn opdrachtgevers zijn vooral lokale overheden en mkb-ondernemers in de Liemers.”

Vrije tijd?

“Ik houd van mensen en gezelligheid. Mijn tijd breng ik vaak door met vrienden of mijn hond Inck, maar ook met klussen, tuinieren en lezen.”

De Liemers?

“Vijftien jaar ondernemen en tien jaar wonen in de Liemers: ik werk, woon en leef hier.”

Mooiste plekje?

“De uiterwaarden. De rust, ruimte en natuur zijn een verademing als je een gevuld leven hebt, zoals ik. Het bezoeken van één van de restaurants in de Liemers staat ook regelmatig in mijn agenda!”

De Liemers Helemaal Goed?

“Ik ben al partner sinds de lancering van de ‘smiley’. Ik denk dat we in de Liemers te bescheiden zijn over ons mooie gebied. Samen kunnen we deze regio op de kaart zetten. Ik draag De Liemers Helemaal Goed dan ook een warm hart toe.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!