Wielerfestival Montferland terug op de kalender

23 Views

Na een jaar afwezigheid wordt het Wielerfestival Montferland in 2018 opnieuw georganiseerd, op zondag 10 juni.
De Montferland Mountainbike Marathon moet het hoogtepunt van het Wielerfestival worden.

Met afstanden tot ruim 90 kilometer door de heuvelachtige Montferlandse bossen is dit een van de mooiste en meest uitdagende mountainbike wedstrijden in Nederland. De afgelopen edities konden dan ook op zo’n 1500 deelnemers rekenen, die na het bedwingen van honderden hoogtemeters uitgeput maar dolenthousiast over schitterende parkoers de finish haalden.
Rondom start en finish, bij Specialized in ‘s-Heerenberg, wordt een Finish Festival georganiseerd met DJ, catering en expo van bijzondere Specialized fietsen.
De inschrijving van de Montferland Mountainbike Marathon gaat op 2 maart open voor bezoekers van de stand van Specialized op de Bike Motion fietsbeurs. Op 5 maart gaat de inschrijving open voor iedereen. Ook op de weg zal een wielerevenement plaats vinden tijdens Wielerfestival Montferland. Over dit evenement met vernieuwende formule wordt later meer bekend gemaakt. Het Wielerfestival zoekt nog bedrijven die willen deelnemen. Partners van het Wielerfestival krijgen naast de gebruikelijke afspraken over zichtbaarheid, pakketten met VIP-deelnamekaarten die zij aan fietsende relaties of werknemers kunnen geven.
Bedrijven die hun sportieve relaties een leuk geschenk willen geven, mogen graag contact opnemen met info@wielerfestivalmontferland.nl.

Foto: Léon van Bon

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter