Win een Liemers zomerpakket ter waarde van 100 euro!

95 Views

De succesvolle De Liemers Helemaal Goed! – stickeractie van vorige zomer gaat op herhaling. Ook dit jaar kun je mooie prijzen winnen wanneer jij een originele foto stuurt van de sticker De Liemers helemaal Goed gemaakt tijdens je vakantie. Dat kan in het buitenland zijn, maar ook gewoon hier in je eigen omgeving.

Liemers Caravans stelt een caravanpakket (of zomerpakket indien je geen caravan bezit) beschikbaar voor de meest originele foto. Dit pakket bevat tevens enkele mooie Liemerse Streekproducten en heeft een totale waarde van maar liefst 100 euro!

Wat moet je precies doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Haal de vakantiesticker bij Liemers Caravans in Duiven of het Eet Lokaal in Zevenaar. Of scoor een sticker wanneer de DLHG ambassadeurs in juli zich in de winkelcentra van de Liemerse plaatsen laten zien. Maak vervolgens een mooie foto waarop de sticker duidelijk zichtbaar is (hoe creatiever hoe beter) en plaats deze op Facebook, Instagram of Twitter.

Vergeet niet om DLHG te taggen (@Regiodeliemers of #DLHG). Wil je zeker weten dat we je foto niet missen, stuur voor de zekerheid een pb-tje of een mail naar info@dlhg.nl.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).