Workshop striptekenen tijdens de Kinderboekweek 2021

13 Views

De Kinderboekenweek (6 tot en met 17 oktober) staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto ‘Worden wat je wil’. Tekenaar Guyon Wong-Loi-Sing geeft op donderdag 7 oktober a.s. bij Kunstwerk! de Bibliotheek in Zevenaar een creatieve workshop striptekenen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst. Je kunt heerlijk wegdromen over jouw droomberoep. Of je nu vier jaar oud bent of twaalf: het is altijd leuk om te fantaseren over later. Tijdens de Kinderboekenweek kun je alles worden wat je wil!

 

Workshop striptekenen
Guyon Wong-Loi-Sing is de nieuwe tekenaar van Plaza Patatta. Wil je weten hoe je ook tekenaar kunt worden? Volg dan de workshop striptekenen in de bibliotheek op donderdag 7 oktober a.s. om 15.00 uur – 16.00 of 16.00 – 17.00 uur. Hij beantwoordt al je vragen en het mooiste is: hij leert jou hoe je zelf een Plaza Patatta-tekening kunt maken. Samen gaan jullie aan de slag! Doe mee en meld je gratis aan via www.liemerskunstwerk.nl/kinderboekenweek

Locatie: Lab12 in Kunstwerk! de Bibliotheek, Kerkstraat 27, 6901AA Zevenaar

Kinderboekenweekgeschenk
Tiril en de Toverdrank is het Kinderboekenweekgeschenk 2021. Een spannend avontuur over een meisje dat écht kan worden wat ze wil, ze kan namelijk van gedaante veranderen. Die gave kan ze goed gebruiken in haar zoektocht naar een magische toverdrank. Tiril en de Toverdrank is geschreven door Bette Westera. Het Kinderboekenweekgeschenk wordt jaarlijks tijdens de Kinderboekenweek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van ten minste € 12,50 aan kinderboeken.

Prentenboek van de Kinderboekenweek
Mark Janssen schreef en tekende het prentenboek van de Kinderboekenweek Dromer. Het prentenboek is vanaf 6 oktober, de eerste dag van de Kinderboekenweek, verkrijgbaar in de boekhandel voor € 7,25.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!