Your Hair Expert na verwoestende brand eindelijk weer geopend op oude locatie

14 Views

Wat een frisse start van het nieuwe jaar moest worden, verliep voor Jantine Vlastuin, eigenaresse van Your Hair Expert in Zevenaar uit op een nachtmerrie. Op 3 januari 2021 werd door een tiener, haar hele kapsalon in de as gelegd. Vanaf dat moment heeft het team van Your Hair Expert samen de schouders eronder gezet. De schade werd geïnventariseerd, de nieuwe inrichting bepaald en er werd een ontwerp gemaakt voor de opbouw van de nieuwe salon. Terwijl het pand aan de Mallemoolen volledig werd gestript, werd als tussenoplossing het pand aan de Grietsestraat 60 A betrokken. Nu is het feest, want ruim 10 maanden na de verwoestende brand is op vrijdag 5 november a.s. Your Hair Expert weer terug op haar oude stek aan de Mallemoolen 32 te Zevenaar.

Your Hair Expert 2.0
“Het team van YHE is niet bij de pakken neer gaan zitten. Sterker nog, de nieuwe salon aan de Mallemoolen 32 wordt YHE 2.0.! Nog moderner en innovatiever dan het al was, met de professionele werkwijze die men van ons gewend is, gepersonaliseerde behandelplannen, met passie voor het vak en plezier in ons werk”, aldus de enthousiaste eigenaresse Jantine. Your Hair Expert bewijst nu al ruim 7 jaar veel meer te zijn dan een kapsalon alleen. Of het nu gaat om knippen, stylen, kleuren, een partylook of een metamorfose.

Heropeningsactie 10% korting
Vanaf vrijdag 5 november t/m zaterdag 11 december a.s. trakteert Your Hair Expert met 10% korting op alle behandelingen. Daarnaast is er nog een kras en win actie met diverse mooie prijzen. Het team van Your Hair Expert staat in de nieuwe salon voor u klaar om u, onder het genot van een kopje koffie of thee, te voorzien van een persoonlijke behandeling. Maak snel een afspraak en profiteer van deze aanbiedingen.

www.yourhairexpert.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!