‘Zelf initiatief nemen en dingen leren’

82 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Mia Kok. Ik ben zestien jaar, woon in Duiven en zit nu in 5 vwo van het Candea College. Ik werk bij ’t Bakhuus in Duiven. Dat is een cafetaria en lunchroom in één. Naast de gewone snacks en friet, verkopen we ook schnitzels, hamburgers, broodjes en salades. Onder de naam Sushihuus verzorgen we verder heerlijke poke bowls, sushi en side dishes.”

’t Bakhuus?
“Er is altijd een gezellige sfeer bij ’t Bakhuus. Je moet veel samenwerken en leert elkaar goed kennen. Dat zorgt voor een fijne werkomgeving. Bij ’t Bakhuus moedigen ze je aan om zelf initiatief te nemen en dingen te leren, zoals hoe je omgaat met stress en fouten, maar ook hoe je klantvriendelijk kan zijn. Dat spreekt me heel erg aan. Op een gegeven moment, moet je eigenlijk alles kunnen: je begint met de kassa, en vandaaruit leer je steeds nieuwe dingen. Zo leer ik nu om te frituren, zit achter de kassa, bedien klanten en maak net als iedereen schoon.”

Vrije tijd?
“In mijn vrije tijd volleybal ik graag of spreek ik af met vrienden. Dat is altijd heel gezellig.”

De Liemers?
“Ik ben opgegroeid in Duiven en heb me altijd prettig gevoeld in de Liemers. Het is mooi om te zien hoe de regio zich steeds verder ontwikkelt.”

Mooiste plekje?
“Het Hosterpark is erg mooi. Daar wandel ik vaak met de hond. Er hangt een hele prettige sfeer.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!