Zesde Editie Bert Timmer Memorial Loop

102 Views

Zondag, 2 september wordt alweer de zesde editie gehouden van de Bert Timmer Memorial Loop! Ook deze keer zijn de afstanden 5 en 10 km aanwezig, beide afstanden gaan over één ronde in een zeer afwisselend en prachtig decor.

 

Voor de jeugd zijn er de afstanden 500 meter en 1000 meter. Nieuw dit jaar is de scholencompetitie voor de basisscholen in de gemeentes Westervoort en Duiven. Er valt voor de scholen heel wat te verdienen, niet alleen de drie snelste scholen worden beloond met een beker, maar er is ook een grote wisseltrofee aanwezig voor die school met de meeste sportieve leerlingen.

Naast de scholencompetitie introduceert de organisatie een Business / Team loop. Bedrijven, clubs, verenigingen, buren, collega’s, kortom iedereen die een team van minimaal drie en maximaal vijf lopers kan samenstellen, kan zich inschrijven als Team en genieten van een sportieve dag inclusief een uniek VIP arrangement. Uiteraard zijn er de info kraampjes en ook voor de kinderen wordt gezorgd. Muziek is ook volop aanwezig met Popkoor Repeat én Music4U. Ondertussen is de inschrijving voor deze zesde editie geopend.

 

Alle informatie en voor inschrijving kan iedereen terecht op www.btml.nl. Het belooft weer een prachtige dag te worden tijdens het ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).