Zevenaars Eet-Lokaal opent wekelijkse Marktkraam in Binnentuin

379 Views

Het zijn zware tijden voor de Nederlandse horeca. Door de verplichte coronasluiting hebben de bedrijven geen inkomsten. Terwijl de vaste kosten veelal gewoon doorgaan betekent dit dus onder aan de streep dat de ondernemer langzaam zijn zwaar verdiende centen ziet wegebben. Veel ondernemers bedachten afgelopen maanden creatieve initiatieven om toch wat geld binnen te kunnen krijgen. Diverse bezorg-, en afhaalactiviteiten werden ook hier in regio de Liemers ontwikkeld. Via de website Liemersbezorgt.nl is simpel terug te vinden welke horecabedrijven dit soort acties ontplooien. Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen was in maart jongstleden een van de eerste bedrijven die op zondagen eten aan huis bezorgden.

Voor een vriendelijke prijs bezorgden zij wekelijks aan zo’n 250 mensen een hoofdgerecht met dessert aan huis in heel de Liemers. Daarnaast kon men de overheerlijke ‘3-gangen High Tea’ bestellen. Een groot succes qua marketing en PR, maar onder aan de streep een druppel op een gloeiende plaat aangezien de omzet invloed heeft op de ontvangen NOW regeling die de ondernemer heeft aangevraagd om zijn personeel door te kunnen betalen. Er is dan ook bewust gekozen om deze tweede sluitingsperiode geen bezorgactiviteiten te ontwikkelen. Wél is er sinds afgelopen vrijdag wekelijks een marktkraam geopend op het terras van Eet-Lokaal aan de Markt 25 in Zevenaar. Tussen 13:00-17:00u kan men heerlijke gerechten en producten kopen van Lokale leveranciers. Alle gerechten zijn vers bereid in de keuken van Eet-Lokaal en daarbij is gebruik gemaakt van producten van de ruim 30 leveranciers waar Eet-Lokaal mee samenwerkt.

Een bezoek aan deze marktkraam is dan ook een unieke wijze om de lokale ondernemers te ondersteunen. Kom gezellig langs en vraag ook naar de mogelijkheden voor het bestellen van eindejaarsgeschenken vanaf € 10,=. Voor meer informatie kijk je op www.eet-lokaal.com

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!