Zondag 6 september Voetbalinstuif OBW

33 Views

Jongens en meisjes van 3 t/m 11 jaar kunnen op deze zondag alleen of samen met hun klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes op een hele leuke manier kennismaken met voetbal. Je hoeft geen lid te zijn van sv OBW.
De aanvangstijd is 10.30 uur en de activiteiten duren tot ca. 12.30 uur. Deelname aan deze activiteit is geheel gratis en voor drinken en een lekkernij wordt gezorgd.

Wil jij meedoen aan deze leuke Voetbalactiviteit? Geef je dan snel op! Dit kan via het e-mailadres voetbalinstuif@obw.nl. Geef je naam, achternaam, leeftijd en telefoonnummer aan ons door. Je kunt je opgeven t/m uiterlijk vrijdag 4 september 2020.

Ook hebben we bij sv OBW meidenvoetbal. Dit doet sv OBW in samenwerking met onze buren DCS onder de naam SVO DCS/OBW Zevenaar. Alle meisjes kunnen dan op elk gewenst niveau met elkaar samen voetballen. Dus meisjes zijn meer dan welkom!

Belangrijk!
Indien je lid wordt bij sv OBW ontvang je als welkomstcadeau een echte sv OBW t-shirt met je eigen naam.

Mocht je niet kunnen op zondag 6 september en wil je graag voetballen of een keer meetrainen? Voor een proeftraining neem contact op via voetbal@obw.nl.

instuif OBW

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!