Zweimal Blasmusik met Isseltaler Musikanten en Blaaskapel Judaska

83 Views

De Isseltaler Musikanten bieden u op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Babberich ‘Zweimal Blasmusik’ aan. U kunt genieten van Nederlandse topblaasmuziek, een hapje en een drankje. Dit jaar spelen voor u Blaaskapel Judaska en de Isseltaler Musikanten.

Waar en wanneer?   

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 14.00 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon.

U kunt ook  kaarten reserveren via de Reserveringslijn 026 – 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl

Zweimal Blasmusik

Zweimal Blasmusik is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Allereerst treden de Isseltaler Musikanten uit Rheden voor u op. Dit orkest wordt om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door Drumfanfare “St. Jan” Babberich.

Het tweede concert in deze serie staat gepland voor 18 mei 2019.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!