donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioAfscheid Chiel ter Heerdt tijdens Kerstspektakel Retteketet

Afscheid Chiel ter Heerdt tijdens Kerstspektakel Retteketet

De kaarten voor het zaterdagavond Kerstspektakel van de Retteketet Showband waren binnen vier dagen uitverkocht. Dit is opnieuw een record voor de van oorsprong Zevenaarse band. Alleen voor het zondagmiddagconcert zijn nog kaarten beschikbaar.

Tijdens het jaarlijkse kerstspektakel neemt de Retteketet Showband afscheid van drummer Chiel ter Heerdt. Voor de meeste muzikanten komt hiermee een einde aan een periode van 21 jaar samen musiceren. Hoe het afscheid vorm krijgt, is nog een verrassing. Dat het een grote impact zal hebben op de bandleden staat buiten kijf. “We hebben met z’n allen jarenlang door heel Nederland getourd en ontzettend veel geweldige feesten (en ook afterparty’s) meegemaakt”, zegt Margit Gasseling, zangeres van het eerste uur. “Chiel is een echte gangmaker en showman. We zullen hem ongetwijfeld erg missen.”

Voor het zondagmiddagconcert op 18 december zijn nog wel kaarten verkrijgbaar aan de deur van het Schuttersgebouw aan de Slenterweg in Ooy. Dit concert start om 14.00 uur. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur.

Info: info@retteketetshowband.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties