dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenAndré Boss nieuwe prins bij De Deurdreiers Groessen

André Boss nieuwe prins bij De Deurdreiers Groessen

André Boss is de 58e prins van Carnavalsvereniging De Deurdreiers in Groessen. Tijdens het prinsenbal in feestburcht Gieling kwam de 57-jarige Groessenaar door een papieren wand tevoorschijn.

Kort daarop kwam op dezelfde wijze zijn zoon Carlo als zijn adjudant door de wand. Prins André de 1e zwaait een jaar lang de scepter in Groessen onder het motto: ‘Zonder gezeur knallen wi-j de carnaval deur’. André Boss was in het verleden voorzitter van de Raad van Elf, waar hij nog steeds deel van uitmaakte, en hij geeft leiding aan de technische commissie van de carnavalsvereniging.

Het afscheid van zijn voorganger Prins Marcel 2e (Limbeek) en Adjudant Wiely Steentjes verliep bijzonder. Zij deden een dankwoordje in de vorm van een korte proclamatie, waarbij ze ondersteund werden door hun kinderen op jachthoorns. Na het ritueel van ontdoen van alle prinselijke kenmerken werd het tweetal verrast door muziekvereniging St. Andries en hun jachthoornclub die de muzikale aftocht verzorgden.

Carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo was te gast en de Brabantse coverband Slamm verzorgde de muziek in de goed gevulde feestburcht Gieling.

Foto: Eddy de Wild

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties