Blog Liek Steevensz | Liemers Hart

133 Views

Ik hoor pianomuziek op de achtergrond en terwijl ik aan het tikken ben lijkt het alsof ik piano speel. Mijn vingers raken de toetsen zoals een pianist de toetsen van zijn piano aanraakt. Muziek maken uit het hart klinkt als een mooie melodie. Schrijven uit het hart leest als een mooi verhaal. Een levensverhaal, mijn levensverhaal.

De taal van het hart, of het nou in muziek, beeld of tekst geuit wordt, het maakt niet uit. Zolang het hart de drijver is van de creatie is het goed. Alles is goed, iedere toon is goed, ieder woord is goed. Het is goed zolang de woorden uit mijn hart komen en nergens anders vandaan dan uit mijn hart.

Ik adem in en adem uit, ik adem naar mijn hart en voel wat ik creëren wil. Ik voel wat ik wil laten zien, wat ik wil uitstralen. Ik laat mijn hart me leiden naar daar waar ik heen wil. Mijn hart is de enige juiste navigator in mijn leven. Mijn hart wijst me de weg, de mooiste route naar daar waar ik wil zijn. Het maakt niet uit waar ter wereld ik wil zijn, zolang mijn hart mij daar brengt is het ok.

Ik voel, ik leef, ik geniet!

Geïnspireerd door de gesprekken met alle mooie mensen die ik in mijn praktijk ontmoet.

Liek

Liek Steevensz komt uit Zevenaar. Ze werkt in haar eigen praktijk voor ontspanningstherapie (Happy Body & Mind) en als zzp’ er (Happy@Work). 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!