donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeBlogger Ruby van den Bergh-CoenraadsBlog Ruby Van Den Bergh-Coenraads | Het gat in de markt

Blog Ruby Van Den Bergh-Coenraads | Het gat in de markt

Soms zie je iets, iets heel slims, waarvan je denkt ‘waarom heb ík dat nooit bedacht!’

Om even eenvoudig te beginnen: het apparaat waarmee je nummertjes kan trekken bij bijvoorbeeld de slager of de snackbar. Hoe vaak gebeurt het niet dat je in een winkel zónder zo’n nummertjesapparaat bent, en degene achter de toonbank vraagt ‘wie was er dan?’ en dat iedereen elkaar dan vertwijfeld aankijkt? En er is altijd wel een brutale klant die dan roept ‘JA! IK!’ terwijl alle aanwezigen heus wel weten dat dat écht niet waar is. (Oh, kleine tip: nooit te hard trekken aan het nummertje dat jij nodig hebt. Je krijgt er geheid meteen zes.)

Nog eentje. Het aftellichtje bij het fietsverkeerslicht. Hoe vaak gebeurt het niet dat je het idee hebt dat jij altijd als langste voor het rode licht staat te wachten? Ik vind het dan bijzonder prettig dat ik gezellig samen met het fietsverkeerslicht kan aftellen. En dat het dan ook inderdaad netjes op groen springt daarna, yes!

Maar de aller-állerbeste uitvinding zag ik in België. Daar hebben de bakkers buiten hun winkel een broodautomaat! Na sluitingstijd doet de bakker het niet-verkochte brood in de broodautomaat, zodat de klanten die na sluitingstijd nog brood nodig hebben, het tegen betaling uit de broodautomaat kunnen halen. Een soort Febo voor brood, zeg maar. Geld erin, luikje van je keuze openen et voila: brood. En het is het brood dat die dag gebakken is, dus nog vers genoeg. Ik vind het zo briljant! Ik daag alle Nederlandse bakkers uit om dit voorbeeld te volgen. Ik ben benieuwd wanneer ik de eerste broodautomaat in De Liemers signaleer!

Ruby Van Den Bergh-Coenraads

 

 

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties