dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenCDA draagt Marieke Overduin voor als nieuwe wethouder in de gemeente Duiven

CDA draagt Marieke Overduin voor als nieuwe wethouder in de gemeente Duiven

Marieke Overduin wordt voorgedragen als nieuwe wethouder voor het CDA in de gemeente Duiven. Zij wordt daarmee de opvolger van Johannes Goossen, die vorige maand zijn ontslag aanbood.

In de periode 2010-2014 was zij 4 jaar raadslid/fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Veenendaal en aansluitend van 2014 – 2018 aldaar wethouder. In  de periode 2020-2022 was zij ook wethouder in de gemeente Oude IJsselstreek.

De fractie van CDA Duiven-Groessen-Loo is blij en trots met de voordracht. Marieke Overduin, die in Ede woont, neemt de nodige politieke en bestuurlijke ervaring mee en dat is in de ogen van de fractie gelet op de opgaven waar de gemeente voor staat van groot belang. Zo was zij in Veenendaal portefeuillehouder Wonen, Zorg en Welzijn terwijl haar portefeuille in Oude IJsselstreek de WMO, volksgezondheid, statushouders en onderwijs bevatte. Al met al meer dan voldoende ervaring in het openbaar bestuur om als wethouder in onze gemeente aan de slag te kunnen gaan.

In de raadsvergadering van 18 juni a.s. zal Marieke Overduin naar verwachting in haar nieuwe functie worden benoemd en is het college weer voltallig.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties