Circus Bossle komt naar ‘s-Heerenberg

865 Views

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 april strijkt het circus neer in ‘s-Heerenberg. De grote circustent wordt opgebouwd op het grasveld op de hoek van de Lengelseweg en Ulenpasweg.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim anderhalf uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 15 april (Goede vrijdag) om 15:00 uur, zaterdag 16 april om 15:00 uur, zondag 17 april (1e Paasdag) om 15:00 uur, maandag 18 april (2e Paasdag) om 15:00 uur, woensdag 20 april om 15:00 uur, vrijdag 22 april om 19:00 uur, zaterdag 23 april om 15:00 uur en zondag 24 april de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!