Derksen Schoenmode strijdt om titel ‘Beste van Nederland’

676 Views

Welke schoenenwinkel mag zich de beste van Nederland noemen? Dat wordt de komende weken duidelijk. Derksen Schoenmode uit Duiven is één van de kanshebbers in de wedstrijd die op televisie is te volgen via RTL4.

Voor de familie Derksen is de nominatie alleen al een kroon op het familiebedrijf dat bestaat sinds 1928. “In 1928 begon mijn grootvader voor het eerst met een winkel waar schoenen werden verkocht”, vertelt Irma Derksen. “Dat was in Groessen. Mijn vader Theet en moeder Riek namen het bedrijf in 1961 over en openden in 1978 een vestiging in Duiven. In 1999 kwam ik samen met mijn zus Brigitte als derde generatie in het bedrijf. Wij zijn een echte schoenfamilie.”
Derksen Schoenmode onderscheidt zich met een stuk vakmanschap, zegt Brigitte Derksen. “Onze passie voor schoenen is groot. Die proberen we over te dragen op onze klanten. Ondanks de toegenomen online verkoop van schoenen weten mensen de weg naar onze zaak gemakkelijk te vinden. We merken dat klanten het fijn vinden om in een echte winkel schoenen aan te schaffen. Waar je materiaal en pasvorm voelt, direct andere modellen kunt proberen en bovendien deskundig advies krijgt.”
Genoeg redenen om mee te dingen naar de titel Beste Schoenenwinkel van Nederland. Vanaf Zaterdag 1 juni stelt RTL 4 de genomineerden voor met filmpjes van speciale vloggers. De kijker thuis kan vervolgens stemmen op de website van ‘De Beste van Nederland’.
De uitzendingen zijn te zien vanaf zaterdag 1 juni om 17.00 uur op RTL4. Na afloop kunnen kijkers de vlogs terugkijken via RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er gestemd worden. De poll opent op vrijdag 24 mei om 12.00 uur en sluit op vrijdag 19 juli om 12.00 uur.

Op de foto Brigitte (links) en Irma Derksen, de derde generatie in het familiebedrijf.
Foto: Walter Verwaal

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

2 reacties

 1. Marjan Stroosnijder

  Zij zijn de beste je wordt daar altijd op een prettige manier geholpen.
  Ook door hun vader werd je altijd al fijn geholpen
  Deze mensen hebben hart voor hun zaak

 2. M. Goes

  Geweldige winkel met airco.
  Je wordt ontzettend fijn en goed geholpen.
  ze helpen nog met de schoenen aan en uit trekken.
  En heel veel keus.
  Voor mij zijn ze de beste.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!