Filmavond Alpe d’HuZes – Team Duiven

98 Views

Op woensdagavond 11 mei biedt Fysiofit De Liemers u de gelegenheid de ervaringen van Team Duiven mee te beleven tijdens de beklimming van de Alpe d’Huez in 2015. Ook dit jaar vraagt Team Duiven weer aandacht voor het evenement Alpe d’HuZes waarvoor geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. U wordt geïnformeerd over de stichting, hoe het geld wordt besteed en andere weetjes en feiten. Op 2 juni a.s. gaan zij opnieuw de uitdaging aan om een aantal keer deze berg te beklimmen, want Opgeven is geen optie.

Josée Veneklaas van Fysiofit De Liemers sponsort het team en biedt het team daarnaast de gelegenheid om een groter publiek deelgenoot te maken van hun ervaringen tijdens dit evenement. Josée: ‘Ik ervaar in mijn praktijk welke enorme impact kanker heeft voor mensen. Zowel tijdens de diagnose, de behandeling en het proces dat daarna volgt. Vooral de terugval in conditie bij cliënten en de acceptatie van deze vreselijke ziekte, heeft voor mij de doorslag gegeven om opnieuw Team Duiven te ondersteunen om hun doel te behalen’.

Kom op 11 mei naar Zaal Gieling Groessen. Geef per mail info@fysiofitdeliemers.nl aan met hoeveel personen u komt. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de presentatie begint om 20.00 uur. Uiteraard is uw gift in de collectebus van harte welkom. Toegang is gratis inclusief een kopje koffie of thee, aangeboden door Zaal Gieling Groessen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!