zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuur"Heisa in de tent", een groot familiefeest

“Heisa in de tent”, een groot familiefeest

Het publiek dat de afgelopen jaren “Heisa in de tent” bezocht, is het erover eens dat het grootste meezingspektakel van De Liemers een groot familiefeest is. Alle leeftijden en hele gezinnen bezoeken dit hoogtepunt van Westervoort in Beweging, dat al jarenlang in het laatste weekend van augustus plaatsvindt. Inwoners van Westervoort, maar ook mensen die verder weg wonen, voelen zich er thuis.

De kracht van het evenement is dat het gezellige dorpskarakter de boventoon voert, terwijl er een hoogwaardige non-stop-show wordt neergezet met grote artiesten, aangevuld met lokale helden. Bekende Nederlanders en talenten uit de regio wisselen elkaar af. De grootste publiekstrekker is zonder twijfel Jan Smit. Op 29 augustus zet deze entertainer voor groot en klein publiek, voor alle lagen van de bevolking al aan het begin van de avond de toon van dit tot megaspektakel uitgegroeide tentfeest. Voor organisatoren Sjoerd en Jos Jansen is Jan Smit dé vertolker van de palingsound.

Andere bekende Nederlanders in de line up zijn Ronnie Ruysdael en Dennie Christian. De lokale talenten die optreden zijn stuk voor stuk publiekstrekkers. Joey Hartkamp, Roberto van Baal en Zanger William zorgen zeker voor de nodige “Heisa in de tent”. DJ Roy zet de tent op de kop met een spetterende afterparty.

Heisa in de Tent – 29 augustus 2015, aanvang 19.00 uur, bij Van Essen Banden en Sierbestrating in Westervoort! Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 17,50 te koop via de website, Jumbo Mennings, Zalencentrum Wieleman en Echte Bakker Koenen. Als dit evenement niet uitverkocht is, kosten de kaarten in de Tent € 22,50.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties