“Heisa in de tent”, een groot familiefeest

86 Views

Het publiek dat de afgelopen jaren “Heisa in de tent” bezocht, is het erover eens dat het grootste meezingspektakel van De Liemers een groot familiefeest is. Alle leeftijden en hele gezinnen bezoeken dit hoogtepunt van Westervoort in Beweging, dat al jarenlang in het laatste weekend van augustus plaatsvindt. Inwoners van Westervoort, maar ook mensen die verder weg wonen, voelen zich er thuis.

De kracht van het evenement is dat het gezellige dorpskarakter de boventoon voert, terwijl er een hoogwaardige non-stop-show wordt neergezet met grote artiesten, aangevuld met lokale helden. Bekende Nederlanders en talenten uit de regio wisselen elkaar af. De grootste publiekstrekker is zonder twijfel Jan Smit. Op 29 augustus zet deze entertainer voor groot en klein publiek, voor alle lagen van de bevolking al aan het begin van de avond de toon van dit tot megaspektakel uitgegroeide tentfeest. Voor organisatoren Sjoerd en Jos Jansen is Jan Smit dé vertolker van de palingsound.

Andere bekende Nederlanders in de line up zijn Ronnie Ruysdael en Dennie Christian. De lokale talenten die optreden zijn stuk voor stuk publiekstrekkers. Joey Hartkamp, Roberto van Baal en Zanger William zorgen zeker voor de nodige “Heisa in de tent”. DJ Roy zet de tent op de kop met een spetterende afterparty.

Heisa in de Tent – 29 augustus 2015, aanvang 19.00 uur, bij Van Essen Banden en Sierbestrating in Westervoort! Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 17,50 te koop via de website, Jumbo Mennings, Zalencentrum Wieleman en Echte Bakker Koenen. Als dit evenement niet uitverkocht is, kosten de kaarten in de Tent € 22,50.

Heisa in de tent

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!