Herfstactiviteiten bij Kinderboerderij Rosorum

9 Views

Eindelijk!
Kinderboerderij Rosorum kan eindelijk weer leuke activiteiten voor kinderen organiseren. In de herfstvakantie kunnen kinderen een echt Dierverzorgingsdiploma halen.

Dierverzorgers diploma in de herfstvakantie
Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen in de herfstvakantie van maandag 25 t/m vrijdag 28 oktober in vier middagen heel veel leren over het verzorgen van de dieren van de kinderboerderij. Aan het eind van de week krijgen de kinderen een heus diploma.
De kosten bedragen € 10,- per kind.
In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via de website www.kinderboerderijrosorum.nl, maar wees er snel bij want vol = vol.

Spannende Halloweentocht op Kinderboerderij Rosorum Zevenaar
Op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 organiseert Kinderboerderij Rosorum een spannende Halloweentocht voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Dit jaar is Kapitein Roodbaard een grote schat op het spoor. Maar deze wordt bewaakt door de mysterieuze en machtige Zeekoningin! Welke dappere piraatjes willen de kapitein vanaf 18.00 uur komen helpen met het veroveren van de schat?
De kosten bedragen € 4,- per kind. Er kan per gezin 1 ouder/verzorger meelopen. Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs nodig.
In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot 31 oktober alleen via www.kinderboerderijrosorum.nl maar wees er snel bij want vol = vol.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!