Het Tim Trombone Tientjes Concert

145 Views

Tim Ouwejan is een jonge, getalenteerde trombonist uit Duiven. Het is zijn toekomstdroom om als beroepstrombonist aan de slag te gaan. Dan heeft hij wel een goede trombone nodig! Zo’n trombone kost wel € 7000,-. Om Tim te helpen is daarom de Tim Trombone Tientjes Actie gestart. Doel van de actie is dat iedereen die een bijdrage wil leveren aan de toekomst van Tim een tientje doneert. Natuurlijk doet Tim daarvoor wel iets terug!

Tim geeft op 6 mei een concert in de ogtent in Duiven. Het concert begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur. Iedereen die een tientje doneert, mag dit concert gratis bijwonen.

Muziekvereniging De Club uit Didam, waar Tim als 7-jarige lid werd, werkt mee aan dit concert. Daarnaast zullen verschillende trombonisten letterlijk van zich laten horen. Bijvoorbeeld de internationaal bekende bastrombonist Jos Jansen. Ook Gido van Schijndel, de eerste docent van Tim en dirigent van verschillende orkesten in de regio, is van de partij. Een tipje van de sluier? U hoort die avond onder andere Rapsodia Borealis van Søren Hyldgaard, Concertino voor Trombone van Ferdinand David en Conzonanza van Peter Kleine Schaars. Voor de knallende toegift probeert Tim 76 trombonisten te verzamelen….

In 2016 behaalde Tim Ouwejan als 16-jarige zijn D-diploma met een 9,5 gemiddeld. Daarmee slaagde hij cum laude voor het hoogst haalbare diploma op amateurniveau. Dat Tim getalenteerd is, wordt bevestigd door bekende trombonisten. Lees op zijn site timtrombone.nl maar eens wat zij over Tim schrijven. Op de website vindt u ook mogelijkheden om te doneren.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!