De digitale huiskamer Gelders Eiland; mobiel worden

23 Views

Woensdag 18 januari starten we met een tweede aanbod om uw vaardigheden met mobiel, iPad en/of computer te vergroten. Dit tweede aanbod bestaat opnieuw uit 7 momenten van twee uur op de woensdagmorgen in de Cirkel in Pannerden. We beginnen om 10.00 uur.
Veel voorkennis is niet vereist want u komt om het uzelf gemakkelijker te maken en meer vertrouwd te worden met uw mobiel, iPad of computer. U komt misschien ook omdat u het zelf wil leren en er meer over wil weten en niet langer afhankelijk wil zijn van uw kinderen en/of kleinkinderen.
Zelf handig worden om uw medisch dossier in te zien, een afspraak te maken met de huisarts, de gegevens van uw zorgverzekeraar in te zien of gewoon informatie over welk onderwerp ook op te zoeken.
In samenwerking met Kunstwerk de bibliotheek en Caleidoz kan het Welkomhuis deze uitnodiging laagdrempelig aanbieden. Dit betekent gratis binnenkomen, een kopje koffie of thee zal worden aangeboden en de gezelligheid van het met elkaar oefenen en tegelijk een nieuwe wereld ontdekken.

U kunt hierover contact opnemen met het secretariaat van het Welkomhuis: 06-30633809

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!