Jaarlijkse Tractorpulling Didam zorgt voor veel spektakel

83 Views

Op zaterdag 28 mei 2016 houdt Claas Tractorpulling Loerbeek weer zijn jaarlijkse wedstrijd. Voor het tweede jaar wordt het evenement gehouden op de gloednieuwe banen gelegen aan de Groot Lobberikweg in Loerbeek. Het wedstrijdterrein is open vanaf 13.00 uur en de wedstrijd begint om 15.00 uur.

Het belooft een spectaculair programma te worden waarin er uiteindelijk dertien klassen ten tonele zullen verschijnen. Onder meer de trucks en de enorme sporttractoren die met grote snelheid over de banen racen. Maar ook de mini’s die met hun V8 motoren hun “krachten” laten zien. Dan zijn er nog de Two Wheel Drives, die bekend staan om hun “wheelies” en de Superstocks, dit is de klasse waarvan de regio rijder Incredible Deere Europees kampioen geworden is.

Net als andere jaren worden er ook standaardklassen verreden: 3,5 en 5,5 ton. Opgeven kan vanaf 5 april 20.00 uur op de volgende e-mailadressen:
– voor de 3,5 ton is dit tractorpullingloerbeek3.5ton@gmail.com
– voor de 5,5 ton is dit tractorpullingloerbeek5.5ton@gmail.com.

Inschrijven kost € 20,- per deelnemer. Meer informatie hierover is te vinden op de site www.tractorpullingdidam.nl en volg ons ook op facebook “Tractor pulling Didam”.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!